10Trade Recensie

10trade recensie

Top 10 Redenen om voor 10Trade te kiezen

Deze 10Trade recensie gaat jou in 10 overzichtelijke punten vertellen wat er goed is aan deze binaire opties broker. In onze top 10 staat 10Trade op de derde plaats, en dat betekent dat dit een van de betere brokers is om bij te handelen. Niet verkeerd voor een broker die eigenlijk pas sinds kort op de Nederlandse markt opereert. Maar waarom moet je als belegger juist hier in binaire opties gaan handelen? Lees onze overzichtelijke 10Trade recensie in onderstaande top 10.

Direct naar 10Trade?

Liever direct naar 10Trade? Klik hier om je account aan te maken.

Onze 10Trade Recensie Top 10

  1. 10Trade heeft een echte Nederlandse site – Geen steenkolenvertalingen met kromme zinnen en gekke woorden, maar een echte, duidelijke Nederlandse website vind je bij deze broker. Alle onderdelen staan in het Nederlands, en dat maakt het handelen wel zo makkelijk en prettig. Liever een andere taal? Naast Engels, Duits en Frans kun je nog Arabisch, Italiaans, Spaans en Russisch selecteren. Maar er zijn nog 9 redenen om voor deze broker te kiezen. Lees dus snel de rest van deze 10Trade recensie!
  2. Met iDEAL betalen? Dat kan bij 10Trade – Nog een belangrijk punt in onze recensie: 10Trade biedt iDEAL aan. Eenvoudig, veilig en snel overmaken met je bankpas naar je account. Eigenlijk kun je niet anders, als je de Nederlandse beleggers aan je wilt binden. Daarnaast kun je ook met creditcards en e-wallets storten bij 10Trade.
  3. 10Trade heeft een aangename minimum storting – Lees je deze recensie en zit je al te popelen om een account te openen? Dan hebben we nog meer goed nieuws: dat kan al vanaf $/€200 (je mag trouwens ook roebels, kronen, Canadese dollars of Australische dollars storten als je die hebt).
  4. Bij 10Trade kun je al vanaf een laag minimum handelen – Met die 200 dollar of euro storting kun je al in totaal 40 keer handelen als je wilt, want het minimum per trade is $/€5. Dat is wel zo prettig als je nog een beetje moet wennen aan het beleggen.
  5. Heb je geld gestort? Dan krijg je een bonus – Natuurlijk is deze broker niet de beroerdste om je een beetje extra op weg te helpen. In deze 10Trade recensie las je al dat je met weinig geld een account kunt openen en kunt handelen, en dan krijg je ook nog een mooie bonus. Zo begin je meteen erg lekker aan je carrière als belegger!

 10trade recensie

  1. 10Trade heeft lekker veel onderliggende waarden – Oké, je hebt altijd baas boven baas. En zoveel onderliggende waarden als bij abcOptions zul je hier net vinden. Maar met ruim 150 stuks is er genoeg keuze voor de belegger bij 10Trade!
  2. Ook de keuze uit opties is ruim bij 10Trade – Met 6 soorten opties zijn er slechts 2 brokers in onze top 10 die meer optiesoorten aanbieden. Je raakt niet uitgekeken dankzij de standaard digitale opties, korte termijn, lange termijn, pair trading, one touch en zelfs ladder opties. Lekker veel keuze dus bij 10Trade!
  3. 10Trade is zeer goed gereguleerd – Wij houden van gereguleerde brokers en ook deze broker is goed gereguleerd. Tel maar na: goedkeuring van de strenge CySEC en ook nog eens gereguleerd door de nog strengere AFM in Nederland. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken!
  4. Je kunt veel leren bij 10Trade – Eerlijk is eerlijk, het is allemaal een beetje onduidelijk ingedeeld. Maar wie even op onderzoek uitgaat, komt terecht in een oase van educatief materiaal. Veel e-books, trainingen en video’s zorgen ervoor dat de educatieve sectie eveneens een positieve vermelding in onze 10Trade recensie verdient.
  5. 10Trade draait op het fijne SpotOption platform – SpotOption is niet voor niets het meest gebruikte platform voor het handelen in binaire opties. Het werkt subliem! Logisch dus, dat we ook dit niet onvermeld laten in onze 10Trade recensie.

 10trade recensie

Meer weten over 10Trade?

Heb je onze 10Trade Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar 10Trade te gaan.

 

Be the first to comment on "10Trade Recensie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*