24Option

24option

Top 10 Redenen om voor 24Option te kiezen

24Option is wereldwijd de meest populaire keuze onder binaire opties beleggers. Gek genoeg is het ondertussen een van de meest geheimzinnige brokers. Want bij 24Option ontdekken wat voor bonus en extra’s je krijgt, lukt je niet zonder je eerst aan te melden. Maar heb je je eenmaal aangemeld, dan ontdek je het ware potentieel van deze broker. Het is dat de website niet in het Nederlands te bekijken is, anders had deze broker een stuk hoger in onze top 10-lijstjes gestaan. Met andere woorden: spreek je een woordje over de grens? Bekijk dan zeker deze top 10 met redenen om te kiezen voor 24Option!

Direct naar 24Option?

Liever direct naar 24Option? Klik hier om je account aan te maken.

  1. 24Option is de meest geroemde broker – We zeiden het al: 24Option komt in alle enquêtes naar voren als dé keuze voor binaire opties beleggers. En dan hebben we het niet over een klein voorsprongetje op de concurrentie. Er zijn zelfs onafhankelijke onderzoeken geweest waarbij driekwart zegt de voorkeur te geven aan 24Option!
  2. Je kunt met iDEAL betalen bij 24Option – Sinds kort heeft deze binaire opties broker er een nieuwe betaalmogelijkheid bij. En dat is niet de minste betaalmogelijkheid. iDEAL, de veilige, snelle en verreweg populairste manier om online te betalen, behoort nu ook tot de stortingsopties van 24Option. Daarmee heeft deze binaire opties broker een heel belangrijke stap op de Nederlandse markt gezet. Voor wie geen gebruik wenst te maken van iDEAL, zijn er trouwens genoeg alternatieven, zoals Visa, MasterCard, Diners Club, Maestro International, JCB, Carte Bleue, Dankort, CartaSi, Laser, Discover, Liberty Reserve, MoneyBookers, Money Gram en Wire Transfer.
  3. Je krijgt een mooie bonus over je eerste storting – 24Option doet heel geheimzinnig over de bonus die wordt gegeven over de eerste storting. We weten echter uit ervaring dat er weinig gullere brokers in de markt zijn. Staar je overigens niet blind op de bonus, want er zijn nog veel meer (financiële) voordelen aan deze binaire opties broker!

24option

  1. 24Option is uitgebreid gereguleerd – Als een van de weinige binaire opties brokers voldoet 24Option aan de eisen van maar liefst 3 reguleringsinstanties. Naast de CySec, waar inmiddels al veel brokers onder vallen, heeft deze broker goedkeuring van de MiFID en FCA. Dat betekent dat 24Option een veilige broker is die volgens de regels handelt. In deze branch is dat een welkome aanvulling op het aanbod.
  2. 24Option heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept – Niet alleen de beleggers erkennen de kracht van deze broker. Ook diverse organisaties uit de binaire opties en Forex zien de goede kanten van 24Option. Deze binaire opties broker valt daarom geregeld in de prijzen, zoals Best Binary Options Broker tijdens de London Summit in 2013.
  3. Beleggers halen goede resultaten bij 24Option – Op de homepage van 24Option zie je de top 5 van meest succesvolle beleggers. Die top 5 toont dat je daadwerkelijk flinke winsten kunt behalen bij deze binaire opties broker. Bedragen van boven de 150.000 dollar zijn geen uitzondering in deze top 5 van beleggers.

24option

  1. De winstmarge op High / Low binaire opties is heel aantrekkelijk – Je kunt makkelijk 83% winstmarge opstrijken als je de juiste trades plaatst. Dat is een lekker bedrag. Mocht je voor nog grotere bedragen willen gaan, dan kun je voor de ‘hogh yield’ varianten van de binaire opties kiezen. Daarbij kunnen de winstmarges oplopen tot wel 360%! Dan kunnen de winsten pas echt flink oplopen.
  2. Bij 24Option vind je veel vooruitstrevende, nieuwe optiesoorten – Het was 24Option dat als eerste op de markt kwam met 30 seconden Turbo binaire opties. Al vrij snel kwam abcOptions daar overheen met 15 seconden binaire opties, maar 24Option was de eerste die deze weg durfde in te slaan. En dat tekent deze binaire opties broker: constante innovatie om voor te blijven op de rest.
  3. 24Option organiseert spanende competities onder beleggers – Als je net begint met binaire opties, zul je hier misschien nog niet zoveel aandacht aan besteden. Voor de meer ervaren beleggers is het echter een reden om juist voor deze binaire opties broker te kiezen. Neem bijvoorbeeld de kerstcompetitie van 2014. Daarbij kreeg de winnaar maar liefst 200.000 dollar bijgeschreven op zijn 24Option account!
  4. De website van 24Option is de mooiste die wij kennen – Oké, smaak is persoonlijk en er valt niet over te twisten. Toch durven wij een lans te breken voor de website van 24Option. De donkere achtergronden met gouden, gele en witte accenten ziet er strak en stijlvol uit. Puntje extra voor 24Option.

Meer weten over 24Option?

Heb je onze 24Option Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar 24Option te gaan.

Be the first to comment on "24Option"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*