abcOptions

abcOptions
AbcOptions
 • Editor Rating

 • Rated 3.5 stars
 • Very Good
 • 4/5 Avg. Rating

 • Rated 1 stars1 Review

 • AbcOptions
 • Published on: november 27, 2014
 • Last modified: juli 13, 2015
 • Bonus
  Editor: 90%
  User: 33%
 • Support
  Editor: 100%
  User: 77%
 • Betaalmogelijkheden
  Editor: 100%
  User: 95%
 • Uitbetalingsnelheid
  Editor: 100%
  User: 100%

Review Summary:

Een fijne volledig Nederlandstalige broker die snel uitbetaald

Top 10 Redenen om voor abcOptions te kiezen

abcOptions is een relatief nieuwe ster aan het firmament van de binaire opties brokers. In 2013 werd abcOptions voor het eerst aan het publiek voorgesteld, en direct was deze broker in Nederland al een hit. Het was duidelijk dat de oprichters goed hadden gekeken naar hun concurrentie, en precies wisten waar de gaten in de (Nederlandse) markt lagen. Zelden zijn we zo’n groot succesnummer als abcOptions tegengekomen. We verwachten dan ook dat deze broker alleen maar meer zal groeien, en uiteindelijk ook in de rest van de wereld zich zal meten met de gevestigde orde. Als dit nog niet genoeg is, hebben we hieronder een top 10 samengesteld van redenen om te kiezen voor abcOptions.

Direct naar abcOptions?

Liever direct naar abcOptions? Klik hier om je account aan te maken.

Onze abcOptions Top 10

 1. abcOptions heeft alles in het Nederlands – Als je gaat handelen bij abcOptions, hoef je niet bang te zijn dat je eerst een vreemde taal moet leren. De gehele website en het handelsplatform zijn in het Nederlands. Dus alles tot de laatste letter van elke tekst is volledig te begrijpen voor ons Nederlanders. Geen taalbarrière dus bij abcOptions.
 2. Bij abcOptions kunje met iDEAL (en veel meer) betalen – Misschien is dit niet voor iedereen belangrijk, maar veel Nederlanders betalen met iDEAL. Het is veilig, snel en vertrouwd. Je betaalt via je bank en weet zeker dat je geld op een veilige manier wordt overgeboekt. En mocht je toch de voorkeur geven aan andere betaalmethoden, dan kun je ook met Mastercard, Visa, Neosurf, Paysafecard, Bank Wire transfer, NETELLER etc. betalen bij abcOptions.
 3. abcOptions is heel gul met de welkomstbonus – Niet alleen op de meer premium accounts ontvang je een leuke bonus bij het aanmelden (tot 100 procent). Je kunt al een aardige bonus van zo’n 30 procent opstrijken met een voordelige Mini Account van abcOptions. Met een storting van 200 euro is dit een van de meest toegankelijke bonussen in de wereld van de binaire opties. Wil je meer? Dan stort je een hoger bedrag op je abcOptions account.

abcOptions 

 1. Je vindt bij abcOptions de opties die je zoekt – Als je alleen voor hoger of lager gaat, kun je al zowat elke looptijd van 15 seconden tot een dag kiezen. Daarnaast kun je Range binaire opties (waarbij de koers binnen een bepaalde marge moet blijven) en Touch binaire opties handelen. Meer dan genoeg keuze dus, bij abcOptions.
 2. Het stikt van de onderliggende waarden bij abcOptions – Deze broker komt in het illustere rijtje van brokers die meer dan 150 onderliggende waarden hebben. Je kunt zelfs kiezen uit meer dan 160 onderliggende waarden om opties op af te sluiten. Naast de meest gebruikelijke assets (zoals aandelen Apple en Google, AEX, Dow Jones, goud, zilver, USD/EUR, EUR/GBP) vind je er ook minder vaak voorkomende onderliggende waarden. Je zult zelden meemaken dat abcOptions iets niet heeft.
 3. Het platform van abcOptions wordt geregeld geüpdatet – Geregeld voert abcOptions updates door aan het handelsplatform. Zo introduceerde deze broker nog onlangs allerlei nieuwe tools om de belegger nog meer controle over zijn opties te geven. Wat dat betreft zorgt abcOptions ervoor dat je altijd met de nieuwste snufjes aan de gang kunt.

 abcOptions

 1. Je krijgt nog meer leuke bonussen van abcOptions – Maandelijks geeft abcOptions diverse leuke bonussen weg. Vaak gaat het om hoge bonussen die al bij lage bedragen worden weggegeven (bijvoorbeeld 100 procent over 300 euro). Daarbij zijn aan veel van deze bonussen geen handelsvoorwaarden verbonden, zoals bij de meeste binaire opties brokers. En daarmee is abcOptions een van de meest gulle brokers in de markt.
 2. abcOptions heeft een van de fijnste handelsplatformen – Je handelt bij abcOptions op het Tradologic platform. Dat is een van de meest gebruikersvriendelijke handelsplatformen in de markt. Onder andere ZoomTrader, wereldwijd een van de grotere brokers, werkt ook met dit platform. En zoals je hierboven al had gelezen, wordt dit platform helemaal up to date gehouden met de nieuwste snufjes om de handelservaring optimaal te houden. Je verveelt je op die manier nooit bij abcOptions.
 3. De klantenservice is vriendelijk en goed bereikbaar – Zit je met een vraag of probleem? Deze broker beschikt over een kundige en goed bereikbare klantenservice waar altijd iemand klaar zit om je te helpen. Je kunt je vraag per e-mail stellen, maar voor snel antwoord is er ook een live chat. Je kunt zelfs bellen met de klantenservice. We raden je wel aan om eerst te kijken of je vraag tussen de rijk gevulde sectie met veelgestelde vragen van abcOptions staat. Dan heb je het snelst antwoord.
 4. De ‘educational section’ van abcOptions is goed uitgevoerd – Pas op de tiende plek noemen we de sectie met alle lesmaterialen van deze binaire opties broker, omdat dit niet de best gevulde sectie op de markt is. Je vindt er echter alles wat je nodig hebt om op gang te komen als kersverse belegger, en kunt zo snel aan de slag.

abcOptions 

Meer weten over abcOptions?

Heb je onze abcOptions Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar abcOptions te gaan.

1 Comment on "abcOptions"

  • Bonus
   33%
  • Support
   77%
  • Betaalmogelijkheden
   95%
  • Uitbetalingsnelheid
   100%
  • Rated 4 stars

  Ik ben tevreden over abcoptions. Inmiddels ben ik al ruim zo’n 1,5 jaar klant bij hun naar volle trevredenheid! Abcoptions heeft mij geleerd om te traden in de binaire opties en hier ben ik hun erg dankbaar voor. Ik had eeerst een andere broker geprobeerd Uoption maar dat was geen succes.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*