anyoption

anyoption

Top 10 Redenen om voor anyoption te kiezen

anyoption staat bekend als een van de oudste en grootste binaire opties brokers in de markt. En het is een bijzondere broker. Want anyoption maakt van heel andere soorten handelsplatforms gebruik dan andere brokers. Zo kun je naast de gebruikelijke opties allerlei innovatieve optiecontracten afsluiten. Dat kan al vanaf een heel aantrekkelijke minimum inleg. Dus als je op zoek bent naar een broker die net iets anders biedt, dan is anyoption waarschijnlijk de broker voor jou. Nog niet overtuigd? Lees onze top 10 met redenen om te kiezen voor anyoption.

Direct naar anyoption?

Liever direct naar anyoption? Klik hier om je account aan te maken.

Onze anyoption Top 10

 1. Je kunt bij anyoption eenvoudig met iDEAL betalen – Kijk, en dat vinden wij Nederlanders een groot voordeel! Lekker makkelijk en vooral veilig betalen met iDEAL ontneemt je een hoop zorg bij het betalen. Dus vind je iDEAL belangrijk? Dan is anyoption een goede keuze. Overigens kun je ook met Credit card, Wire transfer, ACH-echeck, Cash U, Ukash, Poli, Santander, La Caixa, Teleingresso, HSBC bank, Giropay, Direct24, ESP, Moneta, webmoney en DineroMail betalen.
 2. Er circuleren mooie succesverhalen over anyoption – Een 35-jarige Utrechtenaar heeft een systeem ontdekt voor het binaire opties handelen. Daarmee maakt hij al geruime tijd flinke winst. En het mooiste is: iedereen kan deze strategie eenvoudig leren en toepassen! Nu kan zijn strategie in principe bij elke broker toegepast worden, maar deze man kiest voor anyoption om te beleggen.
 3. anyoption is zeer goed gereguleerd – Op zich is een regulering door de CySec geen unicum. Er zijn wel meer brokers die door deze Cypriotische instantie gereguleerd worden, namelijk. Maar anyoption gaat een stapje verder. Zo opereert deze broker ook nog onder EU amendementen als de MiFID (Markets in Financial Instruments Directive), en wordt anyoption regelmatig aan een audit van KPMG onderworpen. Zo belooft deze broker volledige transparantie en zekerheid.

 

 1. Je kunt verliesbescherming afsluiten – Bij het beleggen kun je een deel van je winstmarge reserveren als verliesbescherming. Dat is handig als je niet 100 procent zeker van je zaak bent en niet je volledige inleg kwijt wilt zijn. Je kunt zelf instellen hoeveel je wilt instellen als verliesbescherming (5, 10, 15, 20 of 25 procent). Uiteraard wordt dit percentage afgetrokken van je winst als de trade in the money eindigt.
 2. anyoption biedt unieke handelsplatformen – Met de unieke Option+, Binary 0-100 en Special platforms van anyoption kun je veel meer en heel andere trades plaatsen dan bij veel andere binaire opties brokers. Sterker nog: deze type opties zijn niet verkrijgbaar bij andere brokers. In de Special sectie van anyoptions kon je al jaren geleden in binaire opties Alibaba handelen, een onderliggende waarde die nu overal wordt aangeboden.
 3. Het minimum accountbedrag van anyoption is toegankelijk – Heb je 250 euro en wil je graag binaire opties handelen? Dan is anyoption een van de weinige brokers waar je een account kunt openen. Dat is namelijk het minimum bedrag om een account te openen. En dat is een stuk lager dan bij veel andere brokers. Beginnende beleggers kiezen daarom vaak voor anyoption.
 4. De ruimte om te handelen is groot – Je kunt al met een tientje per trade beleggen bij anyoption, en dat kan oplopen tot wel 5000 euro per trade. Genoeg ruimte dus om te beleggen. Bovendien kun je kiezen uit een groot aantal optiesoorten en ruim 125 onderliggende waarden. Al met al zal het dus lang duren totdat je uitgekeken bent op de mogelijkheden!

 anyoption

 1. De website van anyoption is in veel talen in te stellen – Helaas is Nederlands er nog niet 1 van, maar daar komt binnenkort verandering in (is ons beloofd). Ondertussen navigeert de website zo makkelijk en is het handelsplatform zo gebruiksvriendelijk, dat je het zelf in het Chinees nog begrijpt.
 2. Bij anyoption begint social trading steeds verder uit te breiden – anyoption was een van de eerste met veel zaken, waaronder social trading. Je vindt deze social trading sectie oder het knopje ‘Live’. Inmiddels zijn ze deze ‘social’ sectie steeds verder aan het uitbreiden, zodat je andere beleggers en hun beslissingen op de voet kunt volgen. Een mooi systeem waar je veel aan kunt hebben. Verwacht dan ook regelmatig updates op het gebied van social trading bij anyoption.
 3. De bonus van anyoption schijnt aantrekkelijk te zijn… – Over die bonus doet anyoption helaas heel geheimzinnig. Dat is jammer, want het zou een mooi pluspunt van deze broker kunnen zijn. Het enige dat we weten, is dat deze broker behoorlijk gul kan zijn als het op bonussen aankomt. Gewoon even goed onderhandelen met je account manager.

anyoption

Meer weten over anyoption?

Heb je onze anyoption Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar hun website te gaan

Anyoption
 • Editor Rating

 • Rated 5 stars
 • Spectacular
 • 5/5 Avg. Rating

 • Rated 2 stars2 Reviews

 • Anyoption
 • Published on: november 30, 2014
 • Last modified: februari 21, 2017
 • Bonus
  Editor: 90%
  User: 91%
 • Support
  Editor: 100%
  User: 100%
 • Betaalmogelijkheden
  Editor: 100%
  User: 89%
 • Uitbetalingsnelheid
  Editor: 100%
  User: 90%

Review Summary:

Een van onze beste brokers, goede rendementen en je geld staat er veilig want ze zijn aangesloten bij de CySec

3 Comments on "anyoption"

  • Bonus
   84%
  • Support
   100%
  • Betaalmogelijkheden
   92%
  • Uitbetalingsnelheid
   79%
  • Rated 5 stars

  Ik heb goede ervaringen met Anyoption, ze zijn aangesloten bij CySec wat het een stuk veiliger maakt.

  • Bonus
   97%
  • Support
   100%
  • Betaalmogelijkheden
   86%
  • Uitbetalingsnelheid
   100%
  • Rated 5 stars

  Hele fijne broker, ik ben al zeker 3 jaar klant bij hun. Heb hiervoor een Nederlandse partij geprobeerd Optionclub en Zoomtrader. Met die eerste maakte ik verlies, met zoomtrader speelde ik kiet en met Anyoption verdien ik echt leuk geld. Ze betalen ook snel uit binnen 1 werkdag. Een dikke pluim dus voor anyoption 🙂

 1. Wie heeft ervaring hiermee

Leave a comment

Your email address will not be published.


*