Banc de Binary

banc de binary

Top 10 Redenen om voor Banc de Binary te kiezen

Banc de Binary is een van de grotere spelers in de markt van de binaire opties. Met een wereldwijd geroemd platform en mooie extra’s voor de belegger geniet deze binaire opties broker een goede reputatie onder binaire opties handelaren. Aan alles is te zien dat de mensen achter Banc de Binary al lang meegaan in de wereld van de binaire opties. Bijvoorbeeld het zeer geavanceerde handelsplatform, dat vrijwel helemaal naar de hand van de belegger te zetten is. Niet voor niets wordt Banc de Binary dan ook gezien als de binaire opties broker voor de serieuze belegger. Het is misschien even wennen dat de website en het platform niet in het Nederlands zijn. Ook zul je een andere betaalmogelijkheid dan iDEAL moeten zoeken. Waarom zou jij dan toch nog voor deze broker kiezen? Lees nu onze top 10 redenen om te kiezen voor Banc de Binary.

Direct naar Banc de Binary?

Liever direct naar Banc de Binary? Klik hier om je account aan te maken.

Onze Banc de Binary Top 10

  1. Je handelt bij Banc de Binary met het meest geavanceerde handelsplatform – BinaryMETA is het handelsplatform waar Banc de Binary op draait, en het is een van de meest geavanceerde platforms in de markt. Je kunt ongeveer elk deel van je trade helemaal naar je eigen hand zetten. Daardoor kun je overal controle op uitoefenen. Je hoeft dus niet na het plaatsen van een trade hulpeloos toe te kijken. Jij hebt de controle bij Banc de Binary.
  2. De winstmarges van Banc de Binary zijn hoog – Op High / Low binaire opties zijn winstmarges van 80 procent gebruikelijk. Winstmarges van 85 procent zijn hoog. En winstmarges van 90 procent zijn absurd. Hoe hoog zijn de winstmarges van Banc de Binary? Tot wel 91 procent! Geen wonder dat beleggers zich massaal aansluiten bij deze binaire opties broker.
  3. Banc de Binary is uitstekend gereguleerd – Deze binaire opties broker was de eerste die goedkeuring bij de FSA wist los te peuteren. Slechts weinig brokers sindsdien hebben voldaan aan de eisen van deze strenge financiële toezichthouder. Toch fijn om te weten dat jij en je geld veilig zitten bij Banc de Binary.

 Banc De Binary

  1. Banc de Binary wint prijs na prijs – De trofeeënkast van deze binaire opties broker puilt uit! Banc de Binary sleept prijs na prijs in de wacht vanwege hun mooie platform en uitstekende service. Een kleine greep uit de prijzenkast: 2012 Best Overall Broker, 2012 Best Binary Options Customer Service, 2013 JFEX Award, 2013 Platform of the Year, 2013 World Finance Corporate Governance Award, 2013 World Finance Best Binary Options Platform (in Azië én Noord-Amerika!).
  2. Serieuze beleggers kiezen voor Banc de Binary – Al vanaf het begin heeft Banc de Binary de naam dé binaire opties broker voor serieuze beleggers te zijn. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de ruime marges waarbinnen je kunt handelen. Ook de lange lijst aan onderliggende waarden, vele optiesoorten en de goed te controleren trades (zie ook punt 1) maken Banc de Binary perfect voor serieuze beleggers. Maar als beginneling kun je ook goed terecht bij deze broker. Dankzij de lage instap voor zowel accounts als trades, is ook de startende belegger welkom bij Banc de Binary.
  3. Handelen is zeer toegankelijk – In het vorige punt bleek het al: trades kun je al vanaf een zeer laag bedrag plaatsen. Sterker nog, met 1 euro per trade kun je nergens eenvoudiger instappen! En met een hoge maximum inleg per trade hoef je nooit meer van broker te switchen. Dat maakt Banc de Binary zo succesvol.

banc de binary

  1. Een account openen kan al vanaf 250 euro – Nog meer bewijs dat Banc de Binary ook aan de beginnende belegger denkt. Wie de kat nog even uit de boom wil kijken en de binaire opties nog een beetje wil aftasten, begint gewoon klein. Met een eerste inleg van 250 euro kun je al beginnen bij Banc de Binary. En als je het beleggen in de vingers krijgt, gooi je er gewoon een lekker bedrag bovenop om door te groeien!
  2. Banc de Binary was een van de eerste brokers – Of dit nou altijd een voordeel is, valt te bezien. In het geval van Banc de Binary in ieder geval wel. Deze broker heeft namelijk vanaf de oprichting in 2009 tot op de dag van vandaag altijd geïnnoveerd. En dat zal Banc de Binary in de toekomst nog steeds doen. Zo blijft deze instelling altijd een stapje voor op de concurrentie en zullen beleggers een voorkeur blijven houden voor deze prijswinnende broker.
  3. Je kunt rekenen op een zeer professionele klantenservice – Een technisch geavanceerd platform is niet alles. Als je een vraag of probleem hebt, ontdek je pas de ware aard van een broker. Word je geholpen of laten ze je in de kou staan? In het geval van Banc de Binary kun je rekenen op vakkundige service. De klantenservice is via allerlei kanalen bereikbaar.
  4. Banc de Binary heeft een uitgebreide educatieve sectie – Een belangrijke voorbereiding voor goed en professioneel binaire opties handelen, is je goed inlezen. Banc de Binary heeft een keur aan educatieve middelen die je trainen in het beleggen. E-books, videocursussen en andere lesmaterialen zorgen ervoor dat jij klaar bent voor binaire opties!

banc de binary

Meer weten over Banc de Binary?

Heb je onze Banc de Binary Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar Banc de Binary te gaan.