Binaire opties oplichters

binaire-opties-oplichters

Top 10 tips om binaire opties oplichters te herkennen

Er zijn veel betrouwbare binaire opties brokers, maar helaas zijn er ook een paar brokers die jou zo veel mogelijk geld af willen troggelen. Zij laten je geen geld winnen met jouw binaire opties, maar zorgen ervoor dat je alle trades verliest om zelf zo veel mogelijk winst te maken. Hoe je deze brokers kunt herkennen, lees je in dit artikel. Zo worden er in dit artikel tien tips beschreven die jij kunt gebruiken om malafide brokers te herkennen, zodat je kunt voorkomen dat je opgelicht wordt bij het handelen in binaire opties.

1: De website ziet er niet professioneel uit. Een onprofessionele website voorspelt vaak niet veel goeds! Heb je het idee dat de website van de broker in een dag tijd gemaakt is door een kind van 10, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere broker voor binaire opties.

2: De website is verouderd. Ben je terecht gekomen op een website met verouderde informatie, dan is dit vaak ook geen goed teken. Je kunt beter in zee gaan met een broker die een actuele website heeft en duidelijk nog actief is in de markt van binaire opties.

3: De website bevat slecht geschreven informatie. Van spelfouten tot slecht geschreven zinnen die helemaal niet lopen: het zijn allemaal waarschuwingen dat je mogelijk te maken hebt met een malafide broker.

4: De website staat vol met banners. Een paar banners is niet erg, maar een website die helemaal vol staat met banners en bijna geen andere content bevat kun je beter vermijden. Net zoals bij een onprofessionele website het geval is, voorspelt dit namelijk niet veel goeds.

5: De broker geeft geen bedrijfsgegevens. Een betrouwbare broker is niet bang om bedrijfsgegevens te verstrekken, een malafide broker die jou graag op wil lichten wel.

6: De broker heeft fake profielen op social media netwerken. Denk hierbij aan Facebook en Twitter, maar ook aan Google+.

7: Je leest negatieve reviews over de broker. Niet op de website van de broker zelf (hier staan vaak veel te positieve reviews op, uiteraard door de broker zelf geschreven), maar op andere websites lees je negatieve reviews over de broker in kwestie.

8: De verhalen van de broker zijn te mooi om waar te zijn. Klinkt een verhaal als te mooi om waar te zijn, dan is het vaak ook echt te mooi om waar te zijn.

9: De broker wordt genoemd door de AFM als malafide broker die beleggers oplicht. De informatie van de AFM kun je altijd vertrouwen. Staat een broker op een blacklist van de AFM, dan is dit een slecht teken!

10: Je hebt een slecht gevoel bij de broker. Een slecht voorgevoel bij het bekijken van de website? Luister dan naar je gevoel, want vaak komt het gevoel wel ergens vandaan. Voelt iets niet goed, doe dan geen dingen waar je je niet prettig bij voelt.

Be the first to comment on "Binaire opties oplichters"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*