Binaire opties voorspellingen

binaire opties voorspellingen

10 binaire opties voorspellingen voor 2016

Een nieuw jaar, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe prijzen! Wat verwachten wij in 2016? Je leest het hieronder!

  1. Beleggen wordt nog professioneler – Brokers gaan met meer tools komen waardoor beleggen nog beter geregeld wordt.
  2. IS gaat nog meer de Europese economie bepalen – Elke actie van IS zorgt voor onrust in Europa. Ook in 2016 gaan we veel van deze onrust voelen en terugzien in onze economie.
  3. Volkswagen gaat het zwaar krijgen – Eigenlijk is de ware omvang van het dieselschandaal nog steeds niet duidelijk. Dat kan dit jaar voor een domper bij VW gaan zorgen.
  4. Olie blijft laag staan – De OPEC blijft lekker produceren, net als de VS. Het grote aanbod en de verminderde vraag zullen nog wel even voor een lage prijs aan de pomp zorgen.
  5. De euro blijft kwakkelen – Zolang de ECB blijft opkopen, Griekenland wankelt en de vluchtelingencrisis aanhoudt, hoef je van de euro geen wonderen te verwachten.
  6. De dollar gaat onzekere tijden tegemoet – De economie van de VS gaat (zeker ten opzichte van de Europese) behoorlijk lekker en dat sterkt de dollar. Echter kunnen de presidentsverkiezingen nog voor problemen zorgen.
  7. Meer beleggers gaan de voordelen van binaire opties zien – Zeker in deze economisch onzekere tijden, is het interessant om naar beleggingsproducten te zoeken die ook rendement kunnen opleveren bij dalende koersen. Daarom zullen nog meer mensen de komende tijd voor binaire opties
  8. Het wordt erop of eronder voor Italië – Italië wankelt na Griekenland het meest in Europa. Als de vluchtelingencrisis doorzet op deze schaal, zou dat de tweede economische ondergang van een EU-lid kunnen betekenen.
  9. De markt voor binaire opties wordt transparanter – Lang niet alle brokers en diensten zijn goed voor beleggers. In 2016 zal een schifting komen waarbij beleggers het kaf van het koren gaan scheiden, met een schonere markt tot gevolg.
  10. EuroTrader blijft de grootste binaire opties signalen provider van Nederland – Eurowie? Lees hier meer over deze service.

Be the first to comment on "Binaire opties voorspellingen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*