Interactive Option

interactive option

Top 10 Redenen om voor Interactive Option te kiezen

Interactive Option is een van die vele binaire opties brokers die gebruik maakt van het SpotOption platform. Dit populaire platform is de meest gebruikte handelssoftware in de wereld van de binaire opties en is daardoor een vertrouwde partner voor veel beleggers. Toch staat het platform (als zodanig) niet genoemd in onze Interactive Option top 10. Wij hebben namelijk 10 andere redenen gevonden die nog belangrijker zijn dan het SpotOption platform. Interactive Option heeft namelijk veel meer in zijn mars dan alleen maar ’s werelds populairste platform. Wat precies? Ontdek het in onze Top 10 redenen om te kiezen voor Interactive Option.

Direct naar Interactive Option?

Liever direct naar Interactive Option? Klik hier om je account aan te maken.

  1. Interactive Option heeft een hoge winstmarge – Waar de meeste brokers je misschien 75, 80 of in een enkel gevalletje 85% winstmarge bieden, gaat Interactive Option een stapje verder. Je krijgt namelijk tot wel 90% winstmarge van deze binaire opties broker! Daarvoor moeten je trades uiteraard wel in the money eindigen, maar dat is logisch.
  2. Je kunt bij Interactive Option met iDEAL betalen – Niet voor iedereen is dit een must, maar de meeste Nederlanders zullen blij zijn om te lezen dat je bij Interactive Option met iDEAL terecht kunt. Dat is namelijk lekker veilig, gemakkelijk en snel geld storten op je binaire opties account. Mocht je liever op een andere manier betalen, dan kun je altijd nog kiezen voor je creditcard (Visa, Diners Club, Maestro of Mastercard), MoneyBookers, Wire Transfer, Paysafe, Webmoney en nog een keur aan andere betaalopties. Meer betaalmogelijkheden vind je hier, op de website van Interactive Option.
  3. Met Follow Me laat je succesvolle beleggers voor je werken – De Follow Me functie van Interactive Option is een interessante manier om binaire opties te handelen. In plaats van zelf te handelen, volg je succesvolle beleggers. Je kunt ze zelf selecteren op hun succesratio en kiezen hoe lang je ze volgt. Om je geld veilig te stellen, geef je aan wat ze maximaal mogen beleggen van jouw geld. Een soort vermogensbeheerders binnen Interactive Option dus.

 interactive option

  1. Interactive Option heeft een interessante lijst onderliggende waarden – Toegegeven: het is niet de best uitgeruste broker in de markt. Maar met een lijst van 142 onderliggende waarden vind je alle belangrijke koersen en een paar zeldzamere namen in het lijstje terug. Naast de gebruikelijke onderliggende waarden, zoals de EUR/USD wisselkoers, goud, olie, de Dow Jones en aandelen Microsoft en Apple, kun je bij Interactive Option bijvoorbeeld ook beleggen in aandelen Rolls Royce, Turkcell en BAE Systems.
  2. Interactive Option is EU-gereguleerd – Steeds meer binaire opties brokers zien het nut van het hebben van de juiste papieren. Daar is deze broker geen uitzondering op. Pegase Capital Limited, het moederbedrijf van Interactive Option, is in het bezit van een licentie van de CySec (Cyprus Security and Exchange Commission). Dat is de belangrijkste regelgever in Europa als het gaat om binaire opties brokers.
  3. Je hebt een waslijst aan extra handelstools tot je beschikking – We noemden het fraaie Follow Me systeem al. En dat is niet het enige hulpje bij het handelen dat je kunt vinden bij Interactive Option. Zo heeft deze broker een speciale sectie met binaire opties signalen, waar uitgebreid wordt gekeken naar wat de markt gaat doen in de komende tijd. Ook krijgen beleggers (als ze dat willen) een dagelijkse Asset Review, waarin de markt nader wordt geanalyseerd door Interactive Option.

 interactive option

  1. Je hebt keuze uit veel optiesoorten bij Interactive Option – Een veel ruimere selectie aan binaire opties vind je zelden bij een broker. Met maar liefst 7 verschillende soorten binaire opties wordt het lastig om ooit uitgekeken te raken op de vele mogelijkheden van Interactive Option!
  2. Dankzij de Interactive Academy en Education Center kun je veel leren – Wie zegt dat je tijd bij Interactive Option niet leerzaam kan zijn? Kijk eens naar de vele leerzame bronnen van deze broker. Je kunt er heel veel lezen, kijken en leren, zelfs als je al wa ervaring hebt in de binaire opties.
  3. Bij Interactive Option kun je interessante bonussen opstrijken – Niet alle mooie bonussen zijn direct in geld uit te drukken bij deze broker. Het bonussysteem word vaak vernieuwd, dus je zult moeten inloggen om te zien welke bonus Interactive Option momenteel in de aanbieding heeft!
  4. De trader support is dik in orde – Waar je ook kijkt op de website van Interactive Option, binnen 1 klik kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt via de live chat of een e-mail je vraag stellen, of de telefoon pakken. Met service desks in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Cyprus, Rusland, Canada, Saoedi-Arabië en zelfs Zuid-Afrika is er altijd wel een medewerker van Interactive Option die je kan helpen.

interactive option

Meer weten over Interactive Option?

Heb je onze Interactive Option Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar Interactive Option te gaan.

Be the first to comment on "Interactive Option"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*