Binaire Opties Brokers

binaire opties brokers

Top 10 Binaire Opties Brokers

Uit alle binaire opties brokers kiezen is nog niet zo makkelijk. Want soms lijkt een broker heel erg goed te zijn op 1 punt, en dan blijkt ineens een ander punt heel erg tegen te vallen. Daarom hebben wij de binaire opties brokers voor jou op een rijtje gezet in een handige top 10. Zo weet je precies bij welke broker je moet zijn en waarom. Lees hieronder onze Top 10 Binaire Opties Brokers.

  1. abcOptions – Voor Nederland is dit de meest comfortabele binaire opties broker. Naast het feit dat de website Nederlands is en je met iDEAL kunt betalen, is de keuze ruim en zijn de bonussen ENORM! En daarom steekt abcOptions wat ons betreft met kop en schouders uit boven de andere binaire opties brokers.
  2. Optie24 – Een fijne en oer-Hollandse broker met een Nederlands platform en iDEAL. De keuze en handelsmogelijkheden zijn alleen wat minder ruim.
  3. 10Trade – Speciaal voor de Nederlandse markt heeft 10Trade de website uitgebreid met een zeer gebruiksvriendelijke Nederlandse sectie boordevol handige informatie. En je kunt er met iDEAL betalen!
  4. Banc de Binary – Ze noemen het dé binaire opties broker voor serieuze beleggers. Het is dan ook een van de grootste en beste, met een zeer ingenieus platform. Geen Nederlandse site en geen iDEAL zetten Banc de Binary op plek 4 van beste binaire opties brokers.
  5. anyoption – Geen Nederlandse site, wel iDEAL. Bovendien kun je bij anyoption net even andere typen opties handelen dan bij de andere binaire opties brokers.
  6. 24Option – Wereldwijd de grootste en de meest geprezen broker onder binaire opties beleggers. De website en handelsomgeving zijn prachtig en je kunt veel geld winnen in de interessante competities. Helaas heb je geen Nederlandse site bij deze binaire opties broker.
  7. ZoomTrader – Nederlands? Check. iDEAL? Check. Niet onze eerste keus, maar dat maakt ZoomTrader zeker geen slechte broker.
  8. Interactive Option – Een nieuweling in het speelveld die interessante dingen doet met Social Trading en iDEAL accepteert. Ondanks de zevende plek nog steeds het bekijken waard!
  9. WeOption – Deze broker komt net kijken en moet nog het een en ander leren, maar let op: als het zo doorgaat, staat WeOption over een paar jaar in de top 3!
  10. Optieclub – Niet een heel sterke binaire opties broker, maar wel eentje die heel toegankelijk is voor de Nederlandse belegger.

Meer over binaire opties brokers?

Wil je iets weten over deze binaire opties brokers? Klik op de broker van je keuze voor meer informatie.