WeOption

Top 10 Redenen om voor WeOption te kiezen

WeOption komen we pas op de achtste plaats tegen in onze Top 10 Binaire Opties Brokers. Toch is dit een broker om in de gaten te houden. WeOption is namelijk pas kort geleden begonnen in de markt van de binaire opties. En nu al heeft deze broker naam gemaakt. De oprichters van deze Engelse club weten namelijk heel goed wat de belegger wil: meer van alles! Je zult dan ook zien, dat deze broker heel veel te bieden heeft. Veel meer dan de meeste concurrenten. Als WeOption de puntjes op de i weet te zetten, is er grote kans dat de eerste plaats straks niet meer voor abcOptions is.

Direct naar WeOption?

Liever direct naar WeOption? Klik hier om je account aan te maken.

  1. WeOption is er in het Nederlands en veel andere talen – Hier moeten we alleen wel een kanttekening bij plaatsen. Momenteel is deze broker nog bezig om de vertalingen professioneel te laten doen. Het Nederlands dat je er nu ziet, is door een vertaalmachine gedaan en leest moeilijk. Dit is zo’n puntje op de i dat WeOption nog in orde moet maken.
  2. Je kunt met iDEAL en heel veel andere methoden betalen – Nederlanders betalen nu eenmaal graag met iDEAL. Dat snapt WeOption ook. Dus kun je bij deze broker met iDEAL terecht. En dat is niet alles. Mocht je liever op een andere manier betalen, dan kun je nog kiezen uit zo ongeveer elk type creditcard, elke elektronische betaalmethode, overboekingen en zelf MoneyGram en Western Union. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je niet kunt betalen bij WeOption.
  3. WeOption keert een zeer hoge winstmarge uit – Er zijn niet veel binaire opties brokers die boven de 80 tot 85 procent winstmarge uitkeren. WeOption doet daar nog een schepje bovenop. Op trades die ‘in the money’ eindigen, geeft deze broker maar liefst tot 91 procent winstmarge. Dat is ongekend hoog voor deze markt.

 weoption

  1. Je krijgt een hoge dubbele welkomstbonus – Waar de meeste brokers alleen op de eerste storting een welkomstbonus geven, krijg je bij WeOption ook op de tweede storting nog een aantrekkelijke bonus. Per storting kun je tot 100 procent opstrijken. Dat betekent dat je tot 2 keer toe het dubbele bedrag hebt om mee te handelen bij WeOption.
  2. Bij WeOption heb je keuze uit meer dan 200 onderliggende waarden – Als we kijken naar brokers met veel onderliggende waarden, hebben we het vaak over abcOptions of TopOption. abcOptions heeft ruim 160 onderliggende waarden, terwijl TopOption er nog iets meer heeft (180 om precies te zijn). WeOption gaat daar ruimschoots overheen met meer dan 200 onderliggende waarden om uit te kiezen. Dus wat je favoriete koers ook is, je kunt er hoogstwaarschijnlijk in beleggen bij WeOption.
  3. Er worden veel competities georganiseerd – Deze broker houdt ervan als beleggers met elkaar de strijd aanbinden. Bij WeOption kun je je daarom altijd wel inschrijven voor een competitie. Er is een dagelijkse wedstrijd waarbij 2500 dollar aan prijzengeld wordt uitgekeerd. Elke dag maak je dus kans op mooie extra prijzen bovenop de winst die je al maakt!

weoption 

  1. Je kunt veel soorten opties en tools vinden bij WeOption – Als je het liever gewoon bij het traden houdt, is het goed om te weten dat WeOption ook daarin ruim bemeten is. Je hebt een uitgebreide keuze uit allerlei soorten opties en ook de extra tools zijn in ruime mate aanwezig. Met deze handige tools kun je je winst maximaliseren en je risico’s beperken.
  2. De minimale storting is zeer toegankelijk – Eerlijk is eerlijk, 350 euro is lang niet de laagste minimale storting de je bij een binaire opties broker kunt vinden. Het is echter ook zeker niet de hoogste, en gezien de bonus die je erbij krijgt een aantrekkelijk bedrag. Daarnaast weet je inmiddels, dat je je nooit moet blindstaren op alleen die eerste storting of die bonus. Als je kiest voor een bepaalde broker, kies je voor een totaalpakket. Laat je dus niet misleiden door de minimale inleg bij WeOption!
  3. Met het StrategiX platform kun je nog professioneler handelen – Voor de meer geavanceerde traders heeft WeOption het StrategiX platform. Hiermee krijg je optimaal inzicht in je eigen beleggingen en kun je perfect leren om het maximale uit je investeringen te halen. Door de handige extra tools heb je de volledige controle over je trades en kun je nog verder doorgroeien.
  4. WeOption heeft een goede klantenservice – Heb je behoefte aan ondersteuning van WeOption? De klantenservice is altijd bereikbaar dankzij een handige live chat. Je kunt ook bellen met WeOption op hun speciale telefoonnummer. Voor meer complexe vragen die niet direct antwoord vereisen, heeft deze broker een e-mailadres. Zo krijgt elke vraag op de juiste manier een antwoord.

weoption

Meer weten over WeOption?

Heb je onze WeOption Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar WeOption te gaan.

Be the first to comment on "WeOption"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*