ZoomTrader

zoomtrader

Top 10 Redenen om voor ZoomTrader te kiezen

ZoomTrader is een relatief nieuwe speler in de markt. Toch heeft deze broker sinds de oprichting in 2012 behoorlijk naam weten te maken. Vraag 10 beleggers of ze ZoomTrader kennen, en 9 zullen “ja” antwoorden. Hoewel dat veel zegt, is dat natuurlijk geen garantie dat deze binaire opties broker ook daadwerkelijk een goed product aflevert. De grote is dus: is ZoomTrader een goede broker? Wij vinden van wel. Daarom kun je hieronder een top 10 lezen met redenen om te kiezen voor ZoomTrader.

Direct naar ZoomTrader?

Liever direct naar ZoomTrader? Klik hier om je account aan te maken.

Onze ZoomTrader Top 10

  1. ZoomTrader heeft een Nederlandse site – Je bent Nederlander of je bent het niet. En Nederlanders houden nu eenmaal van een Nederlandse site. Sterker nog: er zijn er genoeg die en binaire opties broker erop zullen uitkiezen. In dat gevla is het fijn om te weten dat je bij ZoomTrader goed zit. Daar vind je namelijk een website en platform in het Nederlands. Dat handelt gewoon net even ietsje fijner.
  2. Je kunt met iDEAL storten bij ZoomTrader – Het is altijd handig als je op een veilige en snelle manier kunt afrekenen. De meeste aankopen doen we in Nederland dan ook het liefst met iDEAL. ZoomTrader weet hoe belangrijk dat is, en biedt iDEAL aan als betaalmogelijkheid. En zo hoort het. Overigens kun je ook met American Express, Fiserv, iDEAL, Instant Bank, JCB, Moneta.ru, MasterCard, Multibanco, Neosurf, POLi, Skrill, Bancario, Boleto, CashU, Sofort, Trust Pay, UnionPay, Visa, WebMoney, Wire Transfer en Yandex. Als hier niet je favoriete betaalmethode tussen staat, weten wij het ook niet meer…
  3. Er is een keur aan optiesoorten – Geen fan van High / Low binaire opties? Geen enkel probleem. Touch Up / Down, One Touch, No Touch, Range en 3 soorten Turbo binaire opties (1, 2 en 5 minuten) behoren ook tot de mogelijkheden. Bij ZoomTrader kun je dus sowieso wel even vooruit.

zoomtrader

  1. De minimale inleg bij ZoomTrader is zeer toegankelijk – Veel beginnende beleggers willen graag klein starten. ZoomTrader heeft een van de meest toegankelijke accounts in de wereld van de binaire opties. Je hoeft slechts 200 euro te storten om aan de slag te kunnen. Daarover krijg je dan ook nog eens 20% bonus van ZoomTrader!
  2. ZoomTrader beschikt over mooie platforms die je op allerlei manieren kunt instellen – Het Tradologic platform behoort tot de mooiste en meest ingenieuze platforms waar je op kunt handelen. ZoomTrader heeft dit platform geperfectioneerd met prachtige view-functies. Je kunt de grafieken op de door jou gewenste manier bekijken, zodat je de juiste beslissing kunt maken.
  3. Je kunt een mooie bonus verwachten op je eerste storting – Hierboven hadden we het al over de 20% bonus die je bij een storting vanaf 200 euro krijgt. Dat is voor deze markt zeker geen slechte deal. Bij veel brokers kom je onder de 250 euro niet eens binnen, laat staan dat je een bonus krijgt. Maar de bonus kan nog veel verder oplopen. Er zijn zelfs beleggers die meer dan 100% bonus krijgen van ZoomTrader!

 zoomtrader

  1. De winstmarges zijn goed bij ZoomTrader – Eerlijk is eerlijk: er zijn brokers die meer winst uitkeren op trades die in the money eindigen. Aan de andere kant is de winstmarge niet het enige waar je naar moet kijken. ZoomTrader biedt 75 to 85% winstmarges op trades die in the money eindigen, en dat is een redelijk standaard percentage. Aan de andere kant krijg je ook de andere extra’s die in deze top 10 staan. Dat maakt het totaalplaatje wat ons betreft heel aantrekkelijk.
  2. Voor beleggers zijn er dagelijkse ‘Market Updates’ – ZoomTrader houdt je eenvoudig op de hoogte van het reilen en zeilen in de binaire opties met overzichtelijke dagelijkse ‘Market Updates’. Hiermee krijg je het belangrijkste nieuws dagelijks voorgeschoteld en kun je zo beter beslagen ten ijs komen als je de trading room betreedt.
  3. De klantenservice van ZoomTrader helpt je vakkundig en snel – Je kunt de klantenservice van ZoomTrader 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken als je vragen of opmerkingen hebt. De medewerkers zitten voor je klaar bij de live chat, maar je kunt ook een mail sturen. En als je liever iemand daadwerkelijk wilt spreken, is het goed om te weten dat ZoomTrader een lokaal telefoonnummer heeft in Nederland (en in het Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen, Turkije, Rusland, Italië, Canada, Australië, Brazilië en China, mocht je ze op vakantie willen bellen).
  4. Er is veel materiaal om je te helpen het beleggen te leren – ZoomTrader heeft een van de meest uitgebreide informatie- en educatiesecties die wij kennen. Een grote hoeveelheid materiaal om het beleggen te leren of op de hoogte te blijven staat tot je beschikking. Dat, opgeteld bij de rest van de pluspunten van ZoomTrader, maakt dat veel beleggers deze broker graag bezoeken.

zoomtrader

Meer weten over ZoomTrader?

Heb je onze ZoomTrader Top 10 gelezen en wil je eens een kijkje nemen? Klik hier om naar ZoomTrader te gaan.

Be the first to comment on "ZoomTrader"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*