De top 10 beste binaire opties brokers van dit moment

binaire-opties-brokers

Wie in binaire opties wil handelen om zijn of haar vermogen te laten groeien, kan bij diverse binaire opties brokers terecht. Twijfel jij bij welke broker je een account moet aanmaken om in binaire opties te handelen? Lees dan in dit artikel welke tien binaire opties brokers op dit moment het best beoordeeld worden door experts.

1: Anyoption: Anyoption is een broker met een winstmarge van ongeveer 82 procent. Je stort minimaal 200 euro op je account, je krijgt een persoonlijke bonus en je profiteert van het hoge winstmarge van de broker door in verschillende soorten binaire opties te handelen.

2: ABC Options: ABC Options heeft een winstmarge tot 81 procent, die per binaire optie iets kan verschillen. De bonus van de broker varieert van 30 procent tot 100 procent en om te kunnen handelen, stort je minimaal 100 euro op jouw ABC Options account.

3: Optie24: Optie24 is een bekende broker met een winstmarge tot 85 procent. Het bonuspercentage van de broker is 100 procent, wat betekent dat je bij een storting van 50 euro (minimale storting) 50 euro cadeau krijgt van de broker.

4: 24Option: 24Option is weer een andere broker dan Optie24, al lijken de namen wel op elkaar. Deze broker heeft een winstmarge tot 95 procent, een persoonlijk opgestelde bonus en een minimale storing van 250 euro.

5: Optionfair: Optionfair is een vrij onbekende, maar erg goede online broker voor binaire opties. Het winstmarge is gemiddeld 81 procent, er wordt een persoonlijke bonus voor je opgesteld als nieuw lid en je moet minimaal 250 euro storten om te kunnen handelen bij deze broker.

6: ZoomTrader: ZoomTrader heeft een winstmarge van gemiddeld 80 procent. Maak je een account aan bij deze broker en stort je het minimale bedrag van 200 euro, dan krijg je hier 20 procent bonus voor terug. Dit betekent dat je 40 euro gratis krijgt om te handelen in binaire opties.

7: Banc de Binary: Banc de Binary is een internationale broker met een winstmarge tot 91 procent. Je krijgt bij deze broker 100 procent bonus, maar wel pas vanaf een storting van 5000 dollar. De minimale storting van de broker is 250 dollar.

8: 10Trade: net zoals Banc de Binary, is ook 10Trade een internationale broker. Het winstmarge van deze broker is maximaal 85 procent, de bonus tot 100 procent en de minimale storting 200 dollar.

9: EZTrader: EZTrader is een goed beoordeelde broker met een gemiddeld winstmarge van 80 procent. Het bonuspercentage van de broker ligt tussen de 30 en 100 procent en wordt bepaald door de hoeveelheid geld die je stort op jouw EZTrader account. De minimale storting van de broker is 200 euro.

10: Interactive Option: Interactive Option is een internationale broker die met dollars (in plaats van euro’s) werkt. De winstmarge is maximaal 90 procent, de bonus wordt persoonlijk bepaald (per storting afhankelijk) en de minimale storting is vrij hoog, namelijk 500 dollar.

3 Comments on "De top 10 beste binaire opties brokers van dit moment"

  1. Kan ik vanuit Suriname meedoen.last mij dan weten dank hiervoor

  2. Wat is jullie oordeel over BREXIT HACK??

  3. Optie24, 85% teruggave?? 65 is het hier bij ons aan de Belgische zijde hoor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*