Binaire Opties Soorten

binaire opties

Top 10 Binaire Opties Soorten

Binaire opties zijn er in allerlei soorten en maten. Het is daarom soms moeilijk om uit al die verschillende typen opties een keuze te maken. Hopelijk helpt het onderstaande lijstje je hierbij. Dit is onze Top 10 Binaire Opties.

  1. Digital of high/low – Ze kunnen bedenken wat ze willen, de digital binaire opties blijven onverslagen! Begrijp ons niet verkeerd: er zijn veel leuke optiesoorten. Maar er gaat niets boven die goede oude high / low binaire opties.
  2. 60 Seconden Turbo – Eigenlijk zijn die Turbo’s met 30 of 15 seconden looptijd gekkenwerk. Je moet er bovenop zitten. De 60 seconden Turbo’s geven je een perfecte mix tussen snelheid en ademruimte.
  3. 5 Minuten Turbo – De langst lopende binaire opties onder de Turbo’s zijn een leuke afwisseling voor die iets snellere trade.
  4. One Touch – Wil je voor iets meer rendement gaan en kun je tegen het extra risico? Dan kan het leuk zijn om eens One Touch binaire opties te proberen.
  5. Long Term – Deze moet je in je portfolio hebben om het risico te spreiden (vinden wij). Maar op zichzelf duren de trades te lang om plezier van te hebben.
  6. 15 Seconden Turbo – In alle eerlijkheid: het is gekkenwerk om in 15 seconden te handelen. Maar och, wat kan het af en toe een lol opleveren!
  7. Range – Er zijn weinig markten waarin Range binaire opties echt goed tot hun recht komen. Jammer, anders hadden we ze zeker hoger gezet.
  8. Double Touch – De echte ‘thrillseeker’ combineert 15 seconden Turbo’s met Double Touch binaire opties. Wedden dat je stijf van de adrenaline staat?
  9. 2 Minuten Turbo – Zo heel af en toe wil je iets korter dan 5 minuten en iets langer dan 60 seconden traden. Op dat enkele moment in de zoveel tijd grijp je naar 2 minuten binaire opties.
  10. 30 Seconden Turbo – Met de komst van de 15 seconden Turbo’s zie je de 30 seconden Turbo’s steeds minder. Maar eigenlijk traden ze lekkerder dan die echt supersnelle binaire opties.

Meer over binaire opties?

Wil je zelf binaire opties handelen? Kijk dan eens naar onze Top 10 Binaire Opties Brokers.