Top 10 populairste beleggingsproducten van de afgelopen 5 jaar

beleggingsproducten

Heb je besloten dat je een deel van jouw vermogen wil investeren om het vermogen te laten groeien, dan kun je in vele soorten beleggingsproducten investeren. Ben jij benieuwd welke beleggingsproducten over het algemeen het meest geselecteerd worden door beleggers over de hele wereld? Lees dan meer over de 10 populairste beleggingsproducten van de afgelopen 5 jaar in dit artikel.

1: Aandelen. Aandelen zijn nog altijd het populairst om in te beleggen. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen als Amerika, Japan en ga zo maar door.

2: Beleggingsfondsen. Mensen die liever niet zelf beleggen, investeren hun geld in een fonds. Een prima manier om alsnog geld te verdienen met beleggen, maar dan zonder hier zelf actief mee bezig te zijn.

3: Valuta’s. Door over de waarde van verschillende soorten valuta (ten opzichte van elkaar) te speculeren, kun je veel geld verdienen. Deze vorm van speculeren of handelen wordt ook wel forex trading genoemd.

4: ETF’s. Een ETF wordt ook wel een Exchange Traded Fund genoemd. Investeer je in een ETF, dan koop je in feite in één keer alle aandelen uit een bepaalde index, zoals de FTSE-index in Groot-Brittannië.

5: Binaire opties. Binaire opties zijn een bepaald soort opties, waarbij je handelt op basis van de onderliggende waarde van de optie in kwestie. Dit kan een aandeel zijn, maar het kan ook gaan om grondstoffen.

6: Dividendaandelen. Dividendaandelen zijn aandelen waarbij de aandeelhouders uitbetaald krijgen in dividend.

7: Goud. Goud is een populair edelmetaal waar veel in geïnvesteerd wordt, vooral in financieel onzekere tijden. Je kunt in fysiek goud beleggen, maar je kunt ook handelen in goud door waardepapieren voor dit edelmetaal te kopen en te verkopen.

8: Zilver. Naast goud, kun je ook investeren in zilver. Dit werkt hetzelfde als de handel in goud, maar dan wordt er in een ander edelmetaal gehandeld en worden er andere waarden en prijzen gehanteerd.

9: Obligaties. Een obligatie is een lening die je als particulier kunt verstrekken aan een bedrijf, maar ook aan een overheid. Leen je geld aan een overheid, dan spreken we over een staatsobligatie.

10: Vastgoed. Tot slot kun je er ook voor kiezen om in vastgoed te investeren, bijvoorbeeld door een woning of kantoorpand te kopen en dit pand weer door te verkopen of te verhuren. Doe je dit goed en heb je geduld, dan kun je hier veel geld mee verdienen.

2 Comments on "Top 10 populairste beleggingsproducten van de afgelopen 5 jaar"

  1. Ik zit al op een broker
    Kan ik dan brexit Hack gebruiken en zoja hoe koppel je hem dan.

  2. Ik zit namelijk bij Anyoption

Leave a comment

Your email address will not be published.


*